Küszöbvédelem


Újonnan vásárolt autónkat átvéve, büszkén rójuk az utakat. Még a porszemtől is szeretnénk megvédeni új kedvencünket. A dolgos hétköznapok viszont óhatatlanul is rányomják bélyegét féltett ékszerünkre. Sokaknak okoztak már fejfájást az apró karcok és sérülések. Ilyen terület lehet a küszöblemez fényezett felülete is. Mivel minden alkalommal el kell elviselnie cipőnk ádáz ténykedését, igazán megérdemli azt, hogy megvédjük ezt a felületet.

A TRIM-LINE™ karcolásvédelmi szolgáltatásai ebben is segítségünkre küszöblemez védelme, karcolásvédelem, küszöbvédelem, karbon küszöbvédő fólia, küszöbvédő fólia borítás lehetnek.
A AVERY® 7551 FUNKCIONAL FILM – BLACK PVC műbőrhöz hasonló tapintású, mely igazi védelmet jelent a sérülések ellen. Ragasztója kiváló tapadást biztosít, ami által évek múltán sem válik el a felülettől és nem válik el. Alakíthatósága révén az íveltebb felületekre is jól ragasztható. Az alumínium díszküszöbökkel szembeni előnye az, hogy teljes felületen felfekszik, nem karcolódik, ill. az autó sérülése esetén egyenként is pótolható.

Alkalmazási területei: személyautók első- és hátsó ajtó küszöbei, csomagtérajtó sérülékeny felületei, kisteherautók első ajtajai, kamionok első ajtajánál lévő sárvédő elemek, rakodó peremek, kerékpárok.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /chroot/home/trimline/trim-design.hu/html/wp-content/themes/wpressmonster/footer.php(1) : eval()'d code:1 Stack trace: #0 /chroot/home/trimline/trim-design.hu/html/wp-content/themes/wpressmonster/footer.php(1): eval() #1 /chroot/home/trimline/trim-design.hu/html/wp-includes/template.php(810): require_once('/chroot/home/tr...') #2 /chroot/home/trimline/trim-design.hu/html/wp-includes/template.php(745): load_template('/chroot/home/tr...', true, Array) #3 /chroot/home/trimline/trim-design.hu/html/wp-includes/general-template.php(92): locate_template(Array, true, true, Array) #4 /chroot/home/trimline/trim-design.hu/html/wp-content/themes/wpressmonster/page.php(93): get_footer() #5 /chroot/home/trimline/trim-design.hu/html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/chroot/home/tr...') #6 /chroot/home/trimline/trim-design.hu/html/wp-blog-header.php(19): require_once('/chroot/home/tr...') #7 /chroot/home/trimline/trim-design.hu/html/index.php(17): req in /chroot/home/trimline/trim-design.hu/html/wp-content/themes/wpressmonster/footer.php(1) : eval()'d code on line 1