Rólunk

Jól tudja, hogy mit jelent 2-3 helyen időpontot egyeztetni, az autót ezekre a helyekre eljuttatni és közben ülni a dugóban.  Komplex szolgáltatásként nyújtjuk Önnek mindazt, amiért korábban több helyre kellett mennie.

1998-tól kezdtük el a Trim Design szolgáltatásaival ezt a hiányt pótolni a magyar piacon.
Miért beszélünk hiányról amikor bőven vannak üvegfóliázással és dekorációval foglalkozó cégek?
Sokan foglalkoznak ezekkel a tevékenységekkel, de olyan cég amely mindezt magában foglalja (tudomásunk szerint) még nem volt.
A dekorosok nem szeretnek és nem is akarnak üvegfóliázni, míg az üvegfóliázóknak sok esetben idegen terület a reklám ill. a grafika.
Ha azt gondolja, hogy így megoszlik az erőnk és a figyelmünk, és nem lehet minőséget produkálni, kérem nézze meg referenciáinkat és tegyen minket próbára!

Autóreklám, dekoráció tervezés és kivitelezés, üvegfóliázás egy helyen!

A magyarországi igényeket és pénztárcákat figyelembe véve több gyártó termékeivel kínáljuk szolgáltatásainkat.
Vegyesen használunk 3M, Skyfol, Avery, Mac-tac és egyéb minőségi fóliákat, különféle területekre.

A felhasznált anyagoknál fontos szempontnak tartjuk a minőséget, valamint az ár-érték arányt.

 


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /chroot/home/trimline/trim-design.hu/html/wp-content/themes/wpressmonster/footer.php(1) : eval()'d code:1 Stack trace: #0 /chroot/home/trimline/trim-design.hu/html/wp-content/themes/wpressmonster/footer.php(1): eval() #1 /chroot/home/trimline/trim-design.hu/html/wp-includes/template.php(810): require_once('/chroot/home/tr...') #2 /chroot/home/trimline/trim-design.hu/html/wp-includes/template.php(745): load_template('/chroot/home/tr...', true, Array) #3 /chroot/home/trimline/trim-design.hu/html/wp-includes/general-template.php(92): locate_template(Array, true, true, Array) #4 /chroot/home/trimline/trim-design.hu/html/wp-content/themes/wpressmonster/page.php(93): get_footer() #5 /chroot/home/trimline/trim-design.hu/html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/chroot/home/tr...') #6 /chroot/home/trimline/trim-design.hu/html/wp-blog-header.php(19): require_once('/chroot/home/tr...') #7 /chroot/home/trimline/trim-design.hu/html/index.php(17): req in /chroot/home/trimline/trim-design.hu/html/wp-content/themes/wpressmonster/footer.php(1) : eval()'d code on line 1